Ателиета

»

Ателиета Галерия" VEST" отвори АРТ ЦЕНТЪР за деца и възрастни, за всички, които искат да се потопят в магията на изкуството, да творят, да релаксират, да се забавляват и да се развиват. По време на обучението прилагаме индивидуален подход към всеки участник. Да открием неподозираните таланти, които всеки един от нас носи.  Всички материали се осигуряват от нас, вие идвате само с усмивки и желание да творите!

Ателие "Рисуване за деца" от 4 до 14 години Рисуването позволява на децата да изразят своята креативност и да се забавляват. Психолозите казват, че с помощта на рисунките си децата изливат своите емоции, своята душа, своя начин да разберат света около себе си. Децата имат нужда да работят с други деца и възрастни, като в същото време те се учат да рисуват. Това взаимодействие ще засили доверието им и ще им даде социални умения, увереност, които да им помогнат в други аспекти на живота. В ателието младите творци ще рисуват в разнообразни техники, ще се запознават различни художници и направления в историята на изкуството.

Ателие „Да преодолеем стреса с рисуване“ – без ограничение на възрастта Създаването на изкуство може да минимизира тревожността и да повдигне настроението. На първо място е важно да си представим каква форма има онова чувство на безпокойство вътре в нас? Какъв е неговият цвят? След това просто започваме да рисуваме на листа. Може да е точица, кръг, черта или каквато и да е друга форма. Важното е да го изразим с помощта на цветни моливи или пастели. След като сме успели да уловим напрежението и да го изведем на листа сме готови да започнем да рисуваме на платно с маслени бои. Всяко докосване до четката и боите е едно вълшебно преживявяне. Елате и се потопете в света на цветовете. Рисуване от душата. Така сякяш никой не ни гледа. Да погледнем на рисуването като на един от невероятните и красиви похвати за релакс и излизане от матрицата. Седнали удобно рисувайте, нека напрежението се оттече от вас! Интересно решение за отмора след тежкото ежедневие.

Ателие "Релакс за бременни" Много и различни са практиките за създаване на комфорт на бъдещите майки. Когато бъдещата майка се грижи за себе си творейки, тя ще се чувства спокойна и уверена и ще предаде това и на детето си. Ембрионът вижда света по начин, по който го вижда майката, и реагира с нейните емоции и реакции – точно така, както го прави и тя. Каквото преживява майката – абсолютно същото преживява и ембрионът, в пълния му спектър и сила. Майката не предава към бебето си само хранителни вещества, а още и информация. Доказано е, че по време на бременността се оформят интелектуалните способности на бебето в следното съотношение: 48% от гените, и 52% от средата. Подарете си спокойствието от което имате нужда по време на вашата бременност.

Ателие „Приложно изкуство“ – за деца /над 7г/ и възрастни" Претворяване на собствените ви художествени фантазии, чрез работа със структурни пасти и гелове, вграждане на дантела и плетива, декупаж върху свещи, рисуване на камъчета, изработка на бижута и много други техники. Подарете си релакс ...

АРТ ЦЕНТЪР – Галерия VEST
Бургас, ул.Цар Калоян 66 / Борисовата градинка/
Телефон за контакти 0899155316