Доставка

»

Как да поръчам?
След като сте си харесали творба от нашата галерия, натиснете бутон „Купи сега”, който се намира веднага след описанието на продукта и следвайте инструкциите по нататък.

Потвърждаване на поръчката?
След като направите заявка, в рамките на същия ден,  ще получите обаждане от наш сътрудник, за да потвърдите направената поръчка.

Срок на доставка?
Срок за доставка в Бургас е 1- 2 работни дни.
Срок за доставка в цялата страна 2-5 работни дни. Не извършваме доставка в неделя и през официалните празници.

Начин на плащане?
Всички артикули/творби поръчани през www.art-vest.com  подлежат на заплащане, чрез куриерска фирма ЕКОНТ,  тип “наложен платеж” в момента на получаването им!  Вие изберате до офис на Еконт или до друг адрес...
За промяна на данни свързани с направена поръчка, можете да се свържете с нас на  телефон: +359 899 155 316 (почивен ден-неделя)

Мога ли да върна продукта?
Всяка пратка се изпраща с опция тест и преглед!
Съветваме Ви, когато  получите пратката, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички артикули/творби са неувредени. При установяване на повреда или счупване трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера.
Връщането на продукта се извършва в установения законов срок от 14 дни. В случай, че се откажете от поръчката, вие заплащате само цената за доставка в двете посоки - от нас към вас и от вас към нас.

Колко струва доставката?
Стойността на доставки е по тарифите на куриерска фирма ЕКОНТ.
От офис до офис на ЕКОНТ доставката е с приблизителна цена 3,50 лв.
Доставка до адрес - около 4,50 - 5 лв.
За поръчки на обща стойност над 100 лв в рамките на България, доставката е безплатна.
За изчисляване на точна сума може да позлвате http://www.econt.com/tariff-calculator/, отбелязва се пратка с наложен платеж.
При поискване от Ваша страна ще Ви бъде изготвена и изпратена, заедно с пратката, фактура за направените разходи на името на поръчващото частно лице или фирмата Ви . За целта ще бъде необходимо да посочите съответните данни при възлагането на поръчката.
Отговорност
Фирмата ни гарантира запазването на личните данни на клиентите си и това, че никаква лична информация за клиента и поръчките му няма да бъдат предоставяни на трети лица.